Modern Gyereknevelés 8 ÚTMUTATÓ előadás a mai gyerekek neveléséhez 150 perc pénzügyi & gyerekpénzügyi előadással! – 2 CD + 1 DVD – – a gyereknevelés bibliája a legnagyobb szakértőktől: Dr. Ranscburg Jenő, Dr. Vekerdy Tamás, F. Várkonyi Zsuzsa, Alkér Orsolya 

modern_gyereknevelesJó szülő-gyerek kapcsolat, óvoda és iskolaválasztás, szexuális nevelés, pénzügyi nevelés a 21. században, egy csomagban!

A mai világban sok nevelési módszer már elavulttá vált!

Tarts lépést a világgal! Limitált példányszám! Megrendelhető: már csak 1 db

21 640 Ft helyett 12 990 Ft!

A Modern Gyereknevelés csomag megmutatja Neked,
hogyan készítsd fel gyermekedet
a MAI MODERN világra,
és arra a világra, ami most jön el.

Egy szülőtársad véleménye:

“A CD-ken elhangzó információk mindenképp felbecsülhetetlen értéket hordoznak arról nem is beszélve hogy maga a cél ami létre hozta úttörőnek számít ebben a formában és nagyon időszerű is…. nem is tudom mit mondhatnék. EGYSZERŰEN PÁRATLAN az IGAZI ÉRTÉKE A MÉLYÉN VAN. EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ ! KÖSZÖNÖM NEM CSAK MAGAM ÉS A CSALÁDOM NEVÉBEN de talán szülőtársaim és azok gyermekei nevében is.”
– Barabás Zsolt –

Bár a világ vége nem jött el, de a változás érezhető

Te is észrevetted? A régi jól megszokott nevelési módszerek mára ELAVULTTÁ váltak éstöbbé már nem tudod elérni velük legfőbb célodathogy jó kapcsolatod legyen gyermekeddel miközben életrevalóvá neveled arra a világra ami most jön el.Ha Te is többször megfogadtad már hogy

 • türelmesebb leszel gyermekeddel
 • jobban odafigyelsz rá
 • nem fogsz kiabálni vele
 • megértőbb leszel
 • nem torkolod le végighallgatod vagyis hogy az egyik legfontosabb kapcsolatodat építed

Ez az amit szeretnék támogatni a legnagyobb szakértők 8 legjobb előadásának hanganyagával és videó felvételével. Ezért most szuper áron juthatsz hozzá ehhez a hatalmas gyereknevelési tudásanyagot tartalmazó csomaghoz.

Ezen előadások tudásanyaga sok szülőt indított arra, hogy egyre jobb 21-dik századi szülővé váljanak és hogy ne hagyják ki nevelésükből gyermekük pénzügyi nevelését, amit hamarosan Te is a kezedben tarthatsz:
Ebben a csomagban szerepel a Dr. Ranschburg Jenő, Alkér Orsolya gyerekpénzügyi előadása, Bóna László homeopata előadásai arról, hogy milyen hatással lehet a nevelés pénzügyi egészségünkre és Jagodics Tamás vállalkozó előadása a gyerekek pénzügyi neveléséről.
Nincs mese: tudomásul kell venned, hogy a világ megváltozott, és a megfelelő információk nélkül egyszerűen csak szerencse és ösztönök kérdése, hogy olyan gyereket sikerül-e felnevelned, aki a mai új világban boldogulni tud.

Jól gondold meg – Neves szakértők szerint a kiváló szülői ösztön csak a FELE
annak ami szükséges ahhoz hogy gyermeked felnőttként boldog legyen és
a kapcsolatotok is kiegyensúlyozott maradjon!

Néhány év múlva ez már késő bánat ha nem úgy sikerül DE MOST még tehetsz érte.

Képzeld csak el: odaadó nevelés
…nulla eredménnyel!
MIÉRT???

Miért van az hogy

 • nincs igazán tekintélyed és sokszor nem érdekli gyermekedet ha mondasz vagy kérsz tőle valamit?
 • hiába az odafigyelésed később mégsem sikerül feldolgoznia a rossz jegyeket kudarcokat szerelmi csalódásokat és helyt állnia az életben?
 • hiába próbálod jóra
  nevelni a gyermekedet a közösségben negatív dolgokat hall lát a
  többiektől amit átvesz és Te semmit sem tudsz tenni ellene?
 • nem kitartó és ezért semmit nem tud végigcsinálni?
 • nem tud érvényesülni a közösségben?
 • agresszív viselkedésmintákat követ nem igazán képes önfegyelemre és önmegtartóztatásra?
 • nincs jövőképe?

Ráadásul ezek csak tüneti problémák, amiket
most észlelsz a gyermeked mindennapjaiban.
Azonban ezek okozzák felnőttkorban azt:

 • bár gyermeked többre lenne képes mégsem tud érvényesülni a munkahelyén közösségekben.
 • nem hisz önmagában nem szereti önmagát nem kiegyensúlyozott és ez megpecsételi az életét.
 • befolyásolható a barátai belevihetik olyan káros szenvedélyekbe amitől egész életedben óvtad.
 • csekély önbizalma miatt nem találja meg a neki való munkát
 • nem mer felelősséget vállalni és boldogtalan lesz.
 • nem tud bánni a pénzzel ami miatt felnőtt korában folyamatosan anyagi gondjai lesznek

Hiába teszel meg mindent gyermekedért, DE HA nem jól “tálalod”,
akkor ő sose fogja becsülni azt, és nem fog Rád hallgatni!

Talán már Te is észrevetted, hogy a világunk az elmúlt évtizedekben alapvetően megváltozott. Ami nem olyan rég még egy jól működő nevelési eszköz volt, mára egyszerre értékét vesztette. Ezért most olyan előrelátónak kell lenned, mint Noé volt, aki képes volt családja és sok állat életét átmenekíteni egy gyors változásokkal és veszélyekkel teli világban. Örülj, mert Neked sokkal könnyebb helyzeted van: Neked ugyanis elegendő csupán gyermeke(i)det átsegíteni ezen az átmeneti helyzeten

“Ez lesz életed legszebb pillanata!”

Képzeld csak el, amikor meghallgatva a konferenciák 8 legjobb előadásának hanganyagát gyakorlatba helyezve egyre nagyobb ereje lesz a szavaidnak, egyszerre elkezd gyermeked Rád hallgatni, és az eddig megoldatlan problémák szépen lassan megoldódnak!

Olyan dolgokat kezdesz el megvalósítani a gyermekeddel, ami napról-napra közelebb viszi ahhoz, hogy 10-20 év múlva majd ügyesebb, életrevalóbb legyen. És ezt majd Neked köszönheti. Amikor már Te is azokhoz a szülőkhöz fogsz tartozni, akik könnyedén késztetik cselekvésre gyermekeiket a szavaikkal és tetteikkel!

FONTOS!
Csak kevesen tudják hogy gyermeked tetteivel és ellenállásával NEM
ellened mint szülő ellen lázad hanem azon KOMMUNIKÁCIÓ ellen amelyet
alkalmazol és amely a világ minden táján elterjedt a szülők körében.

Cseréld le kommunikációdat egy sokkal hatékonyabbra és örökre búcsút mondhatsz a „csakazértsemcsinálommeg” viselkedésnek!

Kinek szól a Modern Gyereknevelés
– 8 ÚTMUTATÓ előadás csomag?

 • aki szeretné hogy gyermeke egészséges önbizalommal rendelkező kiegyensúlyozott felnőtt legyen és – ahogy mondani szokták – “a jég hátán is megéljen” méghozzá jól.
 • aki ki meri mondani hogy szeretné hogy gyermeke gazdag legyen soha ne kelljen megvonnia magától autót házat nyaralást vagy akár luxus dolgokat és meg tudja valósítani az álmait.
 • aki már rájött arra hogy a kommunikációnak milyen hatalmas szerepe van abban hogy gyermekét sikerül-e életrevalónak nevelnie – olyan gyermekké aki fel van vértezve az életben adódó nehézségek leküzdésére és a kudarcok feldolgozására - DE még nem ismeri azokat a kommunikációs technikákat és stratégiákat amelyekkel ezt bizonyosan el is érheti.
 • akinek csak nagyon kevés ideje marad a gyereknevelésre a mindennapi rohanásban de azt a kis időt szeretné úgy eltölteni hogy a gyermekével való kapcsolat napról napra mélyüljön és ne kelljen minden nap a saját lelkiismeret-furdalásával megbirkóznia.
 • aki tudja hogy az így megszerzett tudás milyen hamar megtérül mert olyan azonnal gyakorlatba ültethető ötleteket és tippeket kap amelyekkel minőségi nevelést tud adni gyermekének – amit csak kevesen tudnak megtenni - és ezzel szilárd alapokat teremt gyermeke és az egész család boldogulásához.

Mi NEM a Modern Gyereknevelés 8 ÚTMUTATÓ előadás csomag?

Ez a csomag NEM ismétlés: itt nem ugyanazokat fogod hallani, amit már megtanultál az ingyenes hírlevelekből, hanem itt a legnagyobb szakemberektől hallod a tanácsokat a gyakorlati nevelés legfontosabb módszerei felé konkrét ötletekkel és példákkal.

Mit tartalmaz a Modern Gyereknevelés 8 útmutató előadás
csomag 2 CD-je és 1 DVD-je?

1. előadás – Dr. Ranschburg Jenő előadása- Kapcsolati krízisek és azok kihatásai gyermeked emberi kapcsolataira című előadása a második Életrevaló Gyerek konferenciáról. (80 perc hanganyag)

Dr. Ranschburg JenőAz előadásból megtudhatod a kapcsolati problémák és a válás milyen életkorban milyen hatással van a gyerekekre! Az előadó kitért az olyan problémás helyzeteke is amikor az ő véleménye szerint anyai “bűntény” történik és felvázolja az esetleges kiutakat ezekből a helyzetekből. Végül amikor a kérdésekre válaszolt egy apa tette fel a kérdését amelyre a válasz több hallgató szemébe könnyeket csalt. Ebben az előadásban Ranschburg Jenőtől olyan dolgokat hallhatsz amiket még soha sehol nem olvashattál vagy hallhattál tőle.
Hallgass bele az előadásba!>>

2. előadás – Dr. Vekerdy Tamás – Az óvoda és iskolaválasztás legfontosabb szempontjai című előadása az első Életrevaló Gyerek konferenciáról. (80 perc hanganyag)

Vekerdy TamásTudd meg mik a közösségválasztás
(óvoda iskola és később munkahely) legfontosabb szempontjai amiket ha nem veszel figyelembe életeteket megmételyezi a rossz választásból
adódó rengeteg napi probléma.Választ kapsz arra a kérdésre is hogy hogyan kommunikálj az óvónőkkel és a tanárokkal hogy együttműködésetek hatékony legyen és mindez ráadásul gyermeked érdekeit szolgálja. Választ kapsz a “szóljak vagy ne szóljak” és “ha szóljak akkor hogyan” kérdéseidre…
Hallgass bele az előadásba!>>

3. előadás – F. Várkonyi Zsuzsának – Mi a titka azoknak a szülőknek akiknek nem kell százszor megmondaniuk című előadása az első Életrevaló Gyerek konferenciáról. (80 perc hanganyag

F. Várkonyi ZsuzsaZsuzsától megtudhatod hogy hogyan érd el hogy ne “pótkerekes kitámasztott biciklis gyereket” nevelj aki az életben nem tudja megállni a helyét mert gyermekkorában nem tanulta meg hogy hogyan lehet önállóan működni. Zsuzsától beszél a testvérféltékenységről és választ ad arra a kérdésre is hogy inkább büntessél vagy dicsérjél szigorú legyél vagy engedékeny.

Megtudhatod hogy miből áll a jó kommunikáció és hogyan érheted el hogy gyermeked tiszteljen kíváncsi legyen a véleményedre meghallgasson és mindig elmondja ha valami bántja vagy ha örül valaminek.

4. előadás – F. Várkonyi Zsuzsa – A szexuális nevelés iránytűje óvodáskorban kisiskoláskorban és kamaszkorban című előadása a második Életrevaló Gyerek konferenciáról. (80 perc hanganyag)

F. Várkonyi ZsuzsaMost egy átfogó képet kapsz arról hogyan kezdd el ezt a fontos témát a gyereknevelésben és hogyan érd el ezzel hogy gyermekednek boldog szexuális élete legyen. Előadásából megtudhatod hogy a különböző korosztályoknál mikor érkeznek el azok a pillanatok amikor felmerül a szexuális kíváncsiság. Zsuzsa előadása után pontosan tudni fogod hogy melyik szülőnek mikor és hogyan kell felvilágosítania gyermekét a szexről.
Hallgass bele az előadásba!>>

5. előadás – Bóna László homeopata – Pénzügyi problémák és kihívások lelki feldolgozása (80 perc hanganyag)

Bona LászlóBóna László előadása során fel fogod ismerni hogy milyen hatással van lelkiállapotod a pénzügyi helyzetedre és mit kell tenned ahhoz ha változtatni akarsz. Megérted hogy pénzügyi gondolkodásmódod gyerekkorodból származik a neveltetésed során alakult jelentősen és így megtudod neked mit kellene tenned gyermeked pénzügyi nevelése során.

Bóna László homeopata író a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság vezetője magyarországi homeopátiás iskola létrehozója. 15 éve foglalkozik az emberi sorsok megismerésével amely során több ezer embert segített életútján. Hatalmas tapasztalata izgalmas felfedezéseket hozott arról hogy milyen kapcsolatban van a pénz az egészség és a szeretet – ha ezt nem ismered akkor az olyan mintha nem tudnád hogyan kell kinyitni egy ajtót. Mindig falakba ütközöl majd.

6. előadás – Bóna László homeopata –Pénz egészség szeretet – hogyan függnek össze a pénzügyi döntések és az egészség? (80 perc hanganyag)

Bona LászlóHogyan hatnak egymásra pénzügyi döntések és az egészség? Gondolj csak bele! Hoztál már olyan pénzügyi döntést amelynél úgy érezted hogy majdnem belebetegszel? Vágytál már valamire miközben úgy érezted hogy belebetegszel ha nem szerzed meg? Bóna László előadása elvezet majd oda hogy képes leszel felismerni észrevenni és kontrollálni az érzelmeidet a pénzügyi döntéseidben és azt saját magad és gyermeked javadra fordítani.
Hallgass bele az előadásba!>>

7. előadás – Alkér Orsolya – Hogyan tanítsd meg gyermekedet okosabban bánni a pénzzel című előadása az első Gyerekpénzügyi konferenciáról. (90 perc videó – számítógépen megnézhető formában)

Alkér OrsolyaOrsolya az előadásában megosztja eddigi több éves tapasztalatát a gyerekek pénzügyi neveléséről. Feltárja és megmutatja azokat az “apró pénzügyi
nevelési hibákat” amelyeket a szülők észrevétlenül elkövetnek nap mint nap. Bemutatja az Anyabank működését annak minden részletével és a legfontosabb pénzügyi nevelési alapelveket amelyek betartásával megteremted gyermeked számár a helyes pénzügyi gondolkodásmód alapjait. Leleplező hatású lesz amikor magadra ismersz egy-egy példában és ráébredsz arra milyen pénzügyi elvekre is nevelted eddig gyermekedet öntudatlanul…
Hallgass bele az előadásba!>>

8. előadás – Jagodics Tamás – üzletember befektető – A pénzügyi tanítás otthon zajlik című előadása az első Gyerekpénzügyi konferenciáról. (90 perc videó – számítógépen megnézhető formában)

Jagodics TamásTamás 15 éves fiát a legtöbb üzleti vállalkozás tervezésébe bevonja és ezzel egy friss gyerek elme kreativitását tudja beépíteni az éppen induló
vállalkozásba. Az előadó véleménye az hogy az iskolapadban sajnos nem tanulják meg a gyerekek hogy hogyan álljanak meg a saját lábukon. Tamás
meggyőződése hogy a gyermekeknek pénzügyi tudást kell adni nem pénzt amikor kilépnek a nagybetűs életbe.
A pénzt ugyanis hamar elköltik azonban a pénzügyi tudásukkal képesek lesznek maguk és családjuk számára olyan életet biztosítani amire vágynak. Ezért minden szülőnek el kell döntenie hogy mivel szeretné gyermekét elindítani az életbe: pénzzel vagy pénzügyi tudással. Gyermeked pénzügyi képzésére soha nem volt még ilyen nagy szükség mint manapság.
Hallgass bele az előadásba!>>

Azok mondták, akik hallották az előadásokat:

Fantasztikus volt köszönöm hogy ott lehettem nagyon örülök neki!!!!!! Csak azt sajnálom hogy a férjem nem volt ott remélem a következőre eljön velem. Tényleg nehéz aludni most ezután de hát erre figyelmeztettek előre úgyhogy nem kellene meglepődnöm. Nem is tudom melyik volt a legjobb előadás egyik jobb volt mint a másik! Elő kell vennem a jegyzeteket átolvasni többször és cselekedni már alig várom hogy kipróbáljam a gyermekeimen! Legszívesebben megvettem volna mindent amit ott kapni lehetett az összes könyvet játékot kár hogy limitem van.”
Szentes Dóra

“Több mint 4 éve vagyok kapcsolatban Önökkel használom a termékeiket és szeretem is. De valahogy a konferenciára mégsem akartam elmenni. Úgy gondoltam nem nekem szól. A hanganyagot azért megvettem mert persze kíváncsi voltam. Ahogy hallgattam egyre jobban úgy éreztem hogy kár hogy nem mentem el valamiről mintha lemaradtam volna kimaradtam…
Volt olyan mikor mentem kocsival szólt az előadás és megérkeztem oda ahová indultam de nem tudtam kiszállni és otthagyni mert végig akartam hallgatni az előadót. A szülők által feltett kérdések között is olyan jó volt hallani hogy olyan kérdéseket tettek fel amit én is megkérdeztem volna. A következőn biztos ott leszek!” – Soós Andrea

 

“Nagyon hálás vagyok azért hogy olyan gazdag útravalóval mehettem haza. Ami a legjobban tetszett hogy az előadókról rám ragadt egy része a lelkesedésüknek a gyerekek iránti feltétlen odaadásuknak ami azóta sem múlt el. Elkezdtem olvasni Gordon könyvét amit biztos nem tettem volna meg e nélkül a lökés nélkül. Külön köszönöm a letöltési lehetőséget mert több hangzott el mint amit első hallásra meg tudtam emészteni.” – Fodor József

Mi lehetett annyira értékes, hogy akik részt vettek ezeken a zártkörű rendezvényeken, úgy gondolják, hogy igencsak megérte a ráfordított időt és a részvételi díjat,amit fizettek érte?

Azon az ötszombati napon elhangzott egyedülálló gondolkodásmód és módszerek a gyerekek pénzügyi nevelésben és Magyarország három “nagyágyúja”: Dr. Ranschburg Jenő, F. Várkonyi Zsuzsa és Dr. Vekerdy Tamás több mint 35-40 éves tapasztalata, még soha nem kapott így, ilyen formában nyilvánosságot.

Sőt, jelenleg sem szerezhetőek be sehol, csak itt, ebben a formában, és most is csak limitált példányszámban (300db)!

A Modern Gyereknevelés 8 legjobb előadás csomagjából limitált darabszámáll rendelkezésre. Jelenleg nem lehet ilyen áron sehol semmilyen formában megszerezni azon azokon a szombati napokon elhangzott információkat: utána kizárólag azok fogják tudni és alkalmazni ezeket a gyerekekkel való együttélést nagyszerűvé tevő ötleteket és tippeket, akik ott voltak az eredeti előadásokon…

…és azok, akik élnek ezzel az ajánlattal, hogy megvehessék a Modern Gyereknevelés 8 útmutató előadásának csomag zárt ajtók mögött elhangzott előadásainak CD és DVD felvételét.

Mivel, ha mind az 5 konferenciát nézzük, több mint 12 hónapig készültem erre az öt varázslatos napra és egyeztettem az előadókkal, hogy a legnagyobb értéket adhassuk át minden résztvevőnek, több áttörést jelentő nevelési módszert és eszközt zsúfoltam bele, mint amit bármilyen eddigi kiadványban megtalálhattál, nyugodtan állíthatom, hogy a csomag felbecsülhetetlen értékű, mivel gyermeked életrevalóságát, pénzügyi nevelését és a “jó felnőni melletted” máshol meg nem található módszereit tartalmazza.

Különleges csomagok – KÉT SZUPER ajánlat

Minden bizonnyal már most úgy érzed, hogy érdemes lenne Neked lenni az egyik szülőnek, akik még ezt a csomagot megkaphatják. Azonban várj még egy kicsit!

… ha a mostani ajánlatomat meghallod, akkor azt hiszem, már tényleg semmi nem fog visszatartani.

Most válassz!

A) Modern Gyereknevelés

ALAP csomag

B) Modern Gyereknevelés

ARANY csomag

Modern Gyereknevelés 8 ÚTMUTATÓ előadás 2 CD & 1 DVD csomag

Kezdőtőke – 5 vagyonteremtésről szóló előadás 1CD & 1 DVD csomag

Normál ár: 21 640 Ft

43 280 Ft

Kedvezményes ár: 12 990 Ft 17 990 Ft

 

Az ár a szállítási költséget már tartalmazza! Külföldre is szállítunk, amely költsége a szomszédos országokba Ft3,785.16. (Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj az info@csodasuli.hu email címen!)

Válaszd az ARANY csomagot, amely tartalmazza a Kezdőtőke 1 CD és 1 DVD-ből álló csomagot is!

Kezdőtőke – 5 vagyonteremtésről szóló előadás


Hogyan lépj ki a hónapról hónapra élés börtönéből és teremts anyagi függetlenséget?

A Kezdőtőke csomag tartalma:

1) Király Norbert ingatlanbefektető előadása és a vele készült dokumentumfilm amely arról szól hogyan került ki 10 millió forintos adósságából és hozott létre 6 év alatt egy ingatlanbirodalmat. Előadásából és a filmből megtudhatod hogyan teremthetsz kezdőtőkét a semmiből és hogyan gyarapíthatod azt ingatlanbirodalommá. (Az előadás tartama: 90 perc a dokumentumfilm 60 perc)

2) Damjanovich Nebojsa Magyarországon az online marketingmeghatározó alakja a Vatera és a Tesztvesz oldalakat működtető Allegroup voolt marketingigazgatója. Előadásából megtudhatod hogyan teremthetsz kezdőtőkét a gardrobból és hogyan használhatod fel azt az online üzletek birodalmában hogy megsokszorozd azt. (Az előadás tartama: 90 perc)

3) Alkér Orsolya családi és gyerekpénzügyi tanácsadó. Pénzcsinálás Alapjai és a Milliomos Ötletek konferencián megtartott előadásai amelyből megismerheted a gyerekek pénzügyi képzésének alapjait és a vállalkozásindításhoz szükséges legfontosabb tudnivalókat valamint 50 üzleti és pénzteremtő ötletet. (A két előadás tartama összesen 150 perc)

Mennyibe kerül?

1625 forintért beülnél egy olyan előadásra, amelyet Magyarország legelismertebb és legnagyobb szakértői tartanak? Tudtam, hogy igent mondasz! Mert a 8 előadás 12 990 forintért pontosan ezt jelenti. előadásonként 1625 Ft.

És 1380 forintért is megtennéd ugyanazt? Ugyanis a Modern Gyereknevelés ARANY csomag, 8+5=13 előadást tartalmaz, és ezért 17 900 forintért olyan, mintha csupán 1380 forintot fizetnél egy-egy ilyen nagy értékű előadásért.

És még egy: Ilyen jellegű előadásokat és képzést jelenleg nem találhatsz Magyarországon. Vannak különféle gyereknevelési és pénzcsinálásra tanító könyvek, sok helyen hallhatsz előadásokat és elolvashatsz rengeteg könyvet, de olyan előadássorozat, amely a legnagyobb szakértők előadásait tartalmazza gyereknevelés legfontosabb – a cikis és tabu terület is beleértve – területeire vonatkozóan nincs a piacon. Ezért a Modern Gyereknevelés ALAP és ARANY csomag, ahogy egyik régi vevőnk fogalmazta felbecsülhetetlen értékű.

Ezt a csomagot kaphatod most meg mindössze egy mekis vacsora áráért. Ráadásul nemcsak egyedül hallgathatod a hanganyagokat vagy ülhetsz a számítógép képernyő előtt! Odahívhatod férjedet vagy a barátnődet is.

SŐT! Még bármennyiszer visszajátszhatod és meghallgathatod és megnézheted a legfontosabb részeket.

Az előadásokban kapott tippekkel és módszerekkel egyre jobban és jobban fogod tudni kezelni a legnehezebb és a legkínosabb helyzeteket is, és egyre felkészültebb és jobb szülő válik belőled.

Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy ennyit igazán megér ez a befektetés, amit kapcsolatotokba és gyermeked jövőjébe fektetsz. Én már most látom, milyen megelégedettség és megkönnyebbülés tölt majd el, amikor majd úgy érzed, hogy egy-egy nehéz helyzetet jól tudtál kezelni és gyermeked pénzügyi gondolkodásmódját a helyes irányba tudod terelni.

Érzed a kapcsolatod erősödését gyermekeddel, és érzed, hogy a bizalom köztetek egyre erősödik és érzed, hogy megalapozott lesz pénzügyi jövője. Hát kell ennél több?

Ne habozz, ha egy olyan közösségbe akarsz tartozni, akiknek nem mindegy, hogy mit és hogyan gondol, mond és cselekszik, és akik tudják, hogy a változást mindig magunkkal kell kezdeni! Akinek érdemes meghallgatnia az előadásokat:

 • szülőknek gyermeke(ik) korától függetlenül
 • óvónőknek és pedagógusoknak

Mi történik, miután leadtad ezen az oldalon a rendelésed?

Megrendelésed elküldése utáni percekben megkapod a megrendelést visszaigazoló e-mailt, amely minden fontos információt tartalmaz a fizetésről és arról, hogyan kapod meg az általad rendelt csomagot.

FONTOS! A Megjegyzés rovatba kérlek, tüntesd fel, mikorra kéred a szállítást! A kiszállítást hétköznapokon a GLS futárszolgálat végzi, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, amelyen át tudják venni a csomagodat!

Kérlek, válaszd ki, melyik csomagot szeretnéd, és töltsd ki az alábbi űrlapot most! Szállítás 24 órán belül.

Teljes név:* Hibás név!
E-mail:* Hibás e-mail cím!
Keresztnév:* Hibás keresztnév!
Telefon:* Hibás telefonszám!
Modern Gyereknevelés ALAP csomag - utalással 12 990 Ft
Modern Gyereknevelés ALAP csomag - utánvétellel 12 990 Ft
Modern Gyereknevelés ARANY csomag - utalással 17 990 Ft
Modern Gyereknevelés ARANY csomag - utánvétellel 17 990 Ft
 
Megjegyzés:
Irányítószám:* Hibás irányítószám!
Város:* Hibás város!
Utca:* Hibás utca!
Számlázási név:
Számlázási cím:
Egy kis türelmet kérünk...

Szállítási feltételek: Külföldre is vállalunk szállítást. A szállítási költségről itt érdeklődhetsz: 

Vevőszolgálat: + 36 (1) 414-3065

Email: info@maganpenzugyiakademia.hu
Gyere el bemutatótermünkbe! 

Bemutatótermünk címe: 1155 Budapest, Wesselényi út 35.
 

Nyitva tartásunk rugalmas: Mi akkor nyitunk ki, amikor szükséges és akkor zárunk be, amikor az utolsó vevő is elment. A normál nyitva tartásunk : Hétfőtől péntekig mindennap 9:30-18:00. Szeretettel várunk!