Idomított helyett nevelj inkább önállóan gondolkodó gyereket!

  Ez az AJÁNLAT, CSAK limitált ideig elérhető!


PRÓBÁLD ki INGYEN az Életrevaló Gyerek magazint!

Csupán egy egyszeri aktiválási díjat kell fizetned

Alkér Orsolya vagyok az Életrevaló Gyerek magazin főszerkesztője

Most csak 1490 forintodba kerül, ha úgy döntesz, hogy kipróbálod az Életrevaló Gyerek magazint, amely 2 db 60 oldalas próbaszámot és 4 nagy értékű bónuszt tartalmaz. Ez nevetségesen alacsony ár, ahhoz képest, amit kapsz!

Ennyi. Ennyi, és kész.

VADONATÚJ EXTRA BÓNUSZ:

Szigorú legyél vagy engedékeny?
VADONATÚJ tanulmány
amely most minden
Életrevaló Gyerek
próbatagsághoz jár

FIGYELEM! A digitális próbatagság ára emelkedik!

Áremelés: 2018.02.26. éjfél!

Vajon sok-sok év múlva, amikor visszatekintesz majd ezekre az évekre gyermeked(id)re gondolva, vajon elégedett leszel?

Sok éven át kerestem időt és energiát nem kímélve, hogy mire van szükség a sikeres gyerekneveléshez. Olyan gyermek felneveléséhez, akinek nem feltétlenül a világ szemében kell sikeresnek lennie, hanem aki visszamenőleg jónak tartja a nevelését, és aki bizonyos hiányosságoktól eltekintve – melyektől senki nem lehet mentes – nagyjából elégedett önmagával.

Úgy vélem, hogy jó nevelésre utal az ember azon képessége, hogy meg tud birkózni az életben adódó számtalan komoly akadállyal és súlyos nehézséggel, elsősorban azért, mert bízik önmagában.

Olykor persze kételkedhet is magában – ezt csak javára válhat -, de ha jól nevelték, alakuljanak bárhogyan is életkörülményei, lelki élete gazdag és tartalmas lesz, és elégedettség tölti el.

Végül, de nem utolsó sorban, ha valaki olyan családban nő fel, ahol mindig meghitt és jó kapcsolat van a szülők és a gyerekek között, akkor ő maga is képes lesz tartós, szoros kapcsolatokat létrehozni másokkal, és ezáltal értelmessé teszi majd saját a maga és mások életét is. Értelmet és örömöt fog lelni munkájában, ami megéri a fáradságot, hiszen olyan munkával lesz csak elégedett, melynek értelme van.

Spórold meg több év kétségeinek és gyötrelmeinek fájdalmait, mert most olyan emberek súgják füledbe tapasztalataikat, akik már sok mindent kipróbáltak és láttak, és akiknek már sikerült.

Az egyszeri aktiválási díjért több, mint 100 cikket kapsz, köztük a legnagyobb szakértők tanácsaival (Dr. Ranschburg Jenő, Dr. Vekerdy Tamás, F. Várkonyi Zsuzsa! Ez olyan, mintha egy szakértői cikket 20 forintért kapnál meg.

Kérem a 2 hónapos próbatagságot!»»

Ha élsz az Életrevaló Gyerek magazin kipróbálási lehetőségével, akkor ez most 1490 forintodba kerül.

Nézd meg mennyi mindent kapsz érte! A tagság a magazin mellett rengeteg olyan előnyt nyújt Neked, amit sehol másol nem kapsz meg! Nem hiszed? Tégy egy próbát! Semmit nem kockáztatsz. Igen, jól látsz… 1490 forint. Ennyit a rossz hírekről… ...és most jöjjenek a jó hírek! Tudom hogy a megfelelő döntésedhez ezzel tisztában kell lenned:

Életrevaló Gyerek magazin főszerkesztője

Alkér Orsolya

Alkér Orsolya, az Életrevaló Gyerek magazin létrehozója és főszerkesztője 9-dik éve vezeti a magazint, maga is két gyermek, egy 18 és egy 21 éves gyermek édesanyja.

Orsolya a magazin mellett több Életrevaló Gyerek konferenciát szervezett, amelyen Magyarország legelismertebb pszichológusai adtak elő (Dr. Vekerdy Tamás, F. Várkonyi Zsuzsa, Dr Ranschburg Jenő, stb.) és amely konferenciákon ő is előadott a gyerekek pénzügyi neveléséről. Orsolyának így az évek során jó, és közvetlen kapcsolata alakult ki egy olyan szakértői közösséggel, amely segítségével a legmagasabb minőségben tudja segíteni az Életrevaló Gyerek előfizetésen keresztül a szülőket, hogy jó és tartós szülő gyerek kapcsolatot építsenek fel és boldog családi életet éljenek.

Akkor már csak azt kell eldöntened, hogy PRINT vagy PRINT+DIGITÁLIS lapszámokat kérsz és hány lapszámmal kéred az Életrevaló Gyerek magazin próbatagságodat.

FONTOS! Az Életrevaló Gyerek magazin NEM csupán egy
szokásos újságárusoknál kapható magazin előfizetés,
hanem annál sokkal TÖBB!!

Íme a 4 BÓNUSZ, amelyet MIND megkapsz már az Életrevaló Gyerek próbatagságodhoz is!

- és majd meglátod, hogy ez nem egy szokásos előfizetés, hanem annál sokkal több! -

 • 1) Életrevaló Gyerek magazin próbaszámait (előfizetés esetén 12 havi lapszám)

  Az Életrevaló Gyerek magazin próbaszámait, az előfizetéshez pedig egy éven keresztül az  Életrevaló Gyerek legfrissebb számait, amely minden második hónapban kerül a postaládádba (64 oldalas magazin – csak tartalom, semmi reklám!), és DIGITÁLIS formában minden havi számhoz hozzáférést kapsz.  Így óvjuk a környezetet is egyben.

  A digitális számokat folyamatosan elérheted. Digitálisan, tehát számítógépről és mobil eszközről minden hónapban hozzáférsz a magazinokhoz, nyomtatott formában pedig két havonta kapod meg az aktuális magazinok összevont számát (Pl. összevont számként kapod meg a december és januári, aztán a február és márciusi számot, stb.).

 • 2) Szülői Kincsestár – 80 cikk és hanganyag a gyereknevelésről

  A Szülői Kincsestár hozzáférését próbatagként is azonnal megkapod, vagyis hozzáférést kapsz 80 cikkhez és hanganyaghoz, köztük olyan interjúkhoz, amelyet F. Várkonyi Zsuzsával, Dr. Vekerdy Tamással készültek. Sőt csak itt hallható interjút hallgathatsz meg az apák szerepéről a gyereknevelésben Dr. Ranschburg Jenőtől! A Szülői Kincsestárban találsz 7 olyan interjú gyöngyszemet is, amelyet Szily Nóra készített Alkér Orsolyával.
  A magazin előfizetői közül többen állítják, hogy szerintük ez a 80 cikk és hanggyűjtemény önmagában egy kincsesbánya.

 • 3) Életrevaló Gyerek blog

  Életrevaló Gyerek blog – ahol kérdezhetsz is, és mi válaszolunk már a próbatagság ideje alatt is! Tudom, hogy szülőnek lenni nem könnyű, és sokszor egyedül maradsz a problémáddal! Nem tudod mit tegyél egy-egy folyton visszatérő veszekedés után, vagy óvodai/iskolai probléma esetén. Ilyenkor az ember nagyon egyedül tud lenni… Eszedbe jut, milyen jó lenne megkérdezni valakit, akinek van már ebben tapasztalat, vagy még jobb lenne egy szakembert megkérdezni, aki segíthet.

  Ezért hoztuk létre az Életrevaló Gyerek blogot, ahol a többi szülőtársaddal tudsz beszélni, ahol Te is segíthetsz nekik, és ők is segítenek Neked. Sőt kérdezhetsz az Életrevaló Gyerek magazin szakértői gárdájától is. Ez is előfizetésed része. Ugye, milyen nagyszerű?

  Mire használd az Életrevaló Gyerek blogot? Ha legközelebb egy nevelési dilemmád akad, vagy gyötör egy kérdés, amire nem találod a választ, akkor belépsz az Életrevaló Gyerek blogba és máris segítséget találsz. Amikor ott jársz ne felejtsd el megosztani saját tapasztalataidat, és sikereidet is a gyermeked nevelésében! FONTOS! A blogban rendszeresen extra cikkeket és anyagokat töltünk fel. Így rengeteg tippet és gyakorlatias, azonnal kipróbálható ötletet kapsz a mindennapi nyűgjeid megoldására, ezzel még több támogatást adva neked a gyereknevelés nem könnyű útján.

 • 4) %%% - Minimum 15% kedvezmény a próbatagság és az előfizetés időtartama alatt!

  Jelentős, minimum 15%-os kedvezmények nemcsak az Életrevaló Gyerek, de az Életrevaló Gyerek partnerének a Magánpénzügyi Akadémiának kiadványainak, képzéseinek, rendezvényeinek, így a Richfort Pénzvarázsló és Pénzmágusképző gyerekpénzügyi táborok normál árából is. Életrevaló Gyerek előfizetőként kedvezménnyel veheted igénybe azokat az anyagainkat, tréningjeinket, konferenciáinkat, amikért mások teljes árat fizetnek. Gyere el kedvezménnyel csak egy komolyabb képzésünkre, és a Életrevaló Gyerek előfizetési díjad már szinte meg is térült!

  Jelentkezem a 2 hónapos próbatagságra»»

A próbatagságot most minden KOCKÁZAT NÉLKÜL kipróbálhatod! 

A megújult Életrevaló Gyerek magazin előfizetésbe most belekóstolhatsz, mielőtt elköteleznéd magad az előfizetésre.

A jó hír, hogy ezért a minimális összegért  - ami az egyszeri aktiválási díj - kipróbálhatod a 9-dik évadját kezdő Életrevaló Gyerek magazin előfizetést (3 lapszám online elérhető digitális formában).

A próbatagság összege nem egy "kidobott pénz", ugyanis jóváírjuk Neked az előfizetői díjból, ha úgy döntesz, előfizetsz a magazinra!

Ha Te szeretnéd a kezedben tartani a magazint és úgy olvasni értékes cikkeit, akkor válaszd a PRINT Életrevaló Gyerek magazin próbatagságot, vagy a PRINT+DIGITÁLIS Életrevaló Gyerek magazin próbatagságot
2490 forintos kártyával történő fizetéssel!

 1. Válaszd ki melyik próbatagságot kéred és attól függően milyen próbatagságot választasz (DIGITÁLIS, PRINT vagy PRINT+DIGITÁLIS). Ha DIGITÁLIS vagy  PRINT+DIGITÁLIS próbatagságot kéred, akkor  a fizetés után azonnal küldjük a hozzáférésedet a digitális próbaszámokhoz, a Szülői kincsestárhoz, a bloghoz, és az Életkezdési tervhez. Ha a PRINT próbatagságot választod, akkor futárral küldjük az első nyomtatott dupla próbalapszámot. Az előfizetési díjat csak akkor kérjük, ha a magazinok kipróbálása, illetve a Szülői kincsestár anyagainak átnézése után folytatni akarod az előfizetésedet!
 2. A próbatagság lejárta után az Életrevaló Gyerek tagsági díja jelenleg 1873 Ft per hó, azaz kevesebb, mint 4 csésze kávé vagy tea ára egy kávéházban, amit egy hónapban simán elfogyasztasz! Azaz bárki megengedheti magának, akinek csak egy kicsit is fontos a gyermeke helyes nevelése, és az, hogy gyermekének öröm legyen felnőni mellette.
 3. Az Életrevaló Gyerek egy éves előfizetési díja 22 480 Ft, amely díjból levonjuk a próbatagságra fizetett 1000 forintot. Akkor is 1000 forintot vonunk le az előfizetés díjából, ha csak az 500  forintos próbatagságot választottad, amely így több, mint a dupláját éri Neked. Így átvételekor csupán 19 990 forintot kell majd fizetned a futárnak, és csak akkor, hogy ha a próbatagság és a bónuszok alapján úgy döntesz, hogy előfizetsz.

Kérem a 2 hónapos próbatagságot!>>

3 ok, ami felmerülhet Benned, hogy miért NE próbáld ki az Életrevaló Gyerek magazint:

“Nagyon tetszik, hasznosak voltak a cikkek, de egyszerűen nincs rá pénzem!” – ezt megértem. Tudom azt, hogy vannak olyanok, akiknek a megélhetés is nehézséget okoz, és tudom, hogy milyen nehéz egy ilyen döntést meghozni, amikor kevésből kell gazdálkodni. Ha tényleg nincs rá pénzed, akkor nem akarlak győzködni. De ha van havi 1873 forintod arra (4 kávé ára!), hogy olyan tartalomhoz juss hozzá, amely jó szülő-gyerek kapcsolathoz, békés, boldog és örömteli családi élethez vezet, akkor próbáld meg valahogy kipréselni az előfizetési díjat, már csak azért is, mert az egy éves PRINT+DIGITÁLIS előfizetéshez megkapod az elmúlt 4 év teljes archívumát– szóval addig is kérd el az Életrevaló Gyerek próbatagságot (3 lapszám: három digitális) az oldal alján (az csak 1490 Ft)!

“Vannak más hasonló tartalmú magazinok, amelyek olcsóbban” – erre csak azt tudom mondani: sok embernek elkerüli a figyelmét, hogy itt NEM CSAK egy magazin előfizetésről van szó, hanem mennyi, de mennyi mindent foglal magába az előfizetés. Rengeteg kérdésedre kapsz választ a legnagyobb szakértőktől, de az egyik legfontosabb előny, amelyet más magazin előfizetés nem tartalmaz, hogy itt kérdezhetsz, amelyre a blogban van lehetőséged. Hol találsz még ilyen előfizetést, amely időtartama alatt, akár 2,3 vagy 10 hónap múlva is felteheted a kérdésedet és amely előfizetéshez 4,5 év magazinjainak teljes archívumát megkapod! Így olyan, mintha majd nem egy évre, hanem 5,5 évre fizetnél elé, de csupán egy éves előfizetési díjért.

“Már rengeteg gyerekneveléssel kapcsolatos anyagom van és semmi időm olvasni!” – a jó hír, hogy az előfizetésedhez jár majd egy meglepetés (amiről még nem is beszéltem!), egy 10 részes videosorozat, amely a gyermeked pénzügyi neveléséhez ad útmutatót és amelyet főzés közben, tévé nézés helyett megnézhetsz. A Szülői Kincsestár hanganyagait pedig meghallgathatod vezetés közben az autóban. Amikor meg szabadságra mész bepótolhatod az elmaradt olvasást.

Miről nem szól az Életrevaló Gyerek magazin?

piros_xItt nem olvashatsz majd bulvárhíreket

piros_xNem lesz szó sztárokról sem sztárgyerekekről és azok legújabb botrányaikról.

piros_xNem látsz hirdetéseket és reklámokat.

piros_xNem olvashatsz langyos és semmit mondó írásokat a gyerekekről és a gyereknevelésről.

Aki a fent felsorolt cikkekre vágyik az most hagyja abba az olvasást! Az Életrevaló Gyerek magazinban csak olyan írást jelentetek meg, amelynek minden szava kincset ér, és amely igazi és valódi segítséget nyújt Neked, mint szülőnek, mert Te vagy a legfontosabb tanítója gyermekednek.

Ők már kipróbálták!

Olvasd el, mit mondtak azok a szülőtársaid, akik már kipróbálták!

Mi történik a 2 hónapos (akár 2 akár, 3 lapszámos) próbatagság után?

A 2 vagy 3 próbaszám után – ha addig nem mondod le a tagságot – AUTOMATIKUSAN küldjük majd a következő számot. Az Életrevaló Gyerek egy éves előfizetési díja 22 480 Ft, amely díjból levonjuk a próbatagságra fizetett 500 forint többszörös díját. Így átvételekor csupán 19 990 forintot kell majd fizetned a futárnak vagy PRINT és DIGITÁLIS előfizetés esetén 21 480 forintot.

Ettől a hónaptól indul majd a 12 havi előfizetésed. Az éves díjat utánvétellel fizeted majd a futárnak, amikor a 2 hónapos próbatagság után átveszed első ELŐFIZETŐI számodat.

Csak a kipróbálás után esedékes éves tagsági díj tartalma:

12 havi magazin (PRINT vagy PRINT &DIGITÁLIS számok)

Hozzáférés a “Szülői kincsestár” folyamatosan bővülő cikk és hanganyagához

Exkluzív lehetőségek, amikről nem-tagok sosem értesülnek

Min 15% kedvezmény az életrevaló gyerek rendezvények és termékek és az Életrevaló Gyerek magazin partnerének a  Magánpénzügyi Akadémia képzéseinek, oktatócsomagjainak és Richfort gyerekpénzügyi táborainak és rendezvényeinek árából

Nagy értékű BÓNUSZOK (több, mint 100 000 Ft értékben), amelyekről a megrendelésedet követően a következő oldalon tájékoztatunk téged

Mit kell tenned, ha a próbaszám után elő akarsz fizetni az Életrevaló Gyerek magazinra?

Semmit: a próbatagság végén – ha csak addig le nem mondod az
+36 (1) 414-3065-ös telefonszámon vagy az info@eletrevalogyerek.hu email címen -, a második magazin után automatikusan kézhez kapod a harmadik számot, amely átvételekor utánvétellel fizeted a futárnak az éves előfizetést, ami 19 990 Ft.

Az éves tagság előfizetési díja 22 480 Ft, amelyből jóváírjuk az 1000 Ft-ot, akármilyen értékű egyszeri aktiválási díj is tartozik a próbatagságodhoz (500 vagy 1000 Ft). Ez az összeg nevetségesen alacsony, rendkívül méltányos összeg bármely elkötelezett szülő számára, mert tudod, mi mindent tartalmaz!

Mi történik miután kitöltötted az űrlapot, és megrendelted az Életrevaló Gyerek próbatagságot?

Az űrlap kitöltése és a kártyás fizetés megtörténte után egy e-mailes megerősítést fogsz kapni pár percen belül a próbatagság elfogadásáról.

Amennyiben a DIGITÁLIS próbatagságot  választod, akkor egy munkanapon belül küldjük a Életrevaló Gyerek magazinjaid online hozzáférését e-mailben, így nem kell várnod a postásra, hanem azonnal meg tudod majd online nyitni a magazint és belelapozva elolvasni a cikkeit!

Amennyiben a PRINT vagy PRINT+DIGITÁLIS próbatagságot választod 1000 forintért, akkor egy munkanapon belül postára adjuk az első magazinodat, mely 2-3 napon belül megérkezik a postaládádba. A következő dupla számot szintén postán kapod majd kézhez az átvételt követő két hét múlva.

A próbatagság az egyszeri aktiválási díj megfizetésén kívül nem jár semmiféle kötelezettséggel, és bármikor megszüntethető akár telefonon vagy e-mailen (Életrevaló Gyerek magazin ügyfélszolgálat: +36 (1) 414-3065, info@eletrevalogyerek.hu)

Ezt az ajánlatot egyszerűen nem lehet visszautasítani!

Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, kattints a zöld gombra! Kérd  a PRINT+DIGITÁLIS póbatagságot extra bónuszokkal!

VÁRJ MÉG!

Itt a legnagyobb szakértők súgják a füledbe tanácsaikat!

Kérd a próbatagságot (3 lapszám csupán 1490 Ft) és az elektronikus és a nyomtatott próbaszámok mellett Tiéd a Szülői Kincsestár 80 cikke és hanganyaga – köztük F. Várkonyi Zsuzsa, Dr. Vekerdy Tamás, Dr. Ranschburg Jenővel készült interjúk és cikkek.

Az Életrevaló Gyerek blogon pedig kérdezhetsz is!

Regisztrálj most!

Fizetés utánvéttel

A próbatagság az egyszeri aktiválási díj megfizetésén kívül nem jár semmiféle kötelezettséggel, és bármikor megszüntethető akár telefonon vagy e-mailen (ügyfélszolgálat: +36 (1) 414-3065, info@eletrevalogyerek.hu)

Kérem a próbatagságot!

FIGYELEM! Digitális próbatagság ára 1490 Ft. Azonban a PRINT+DIGITÁLIS próbatagság kártyás fizetése esetén egy értékes plusz bónuszt kapsz! Az egyszerűség, és a plusz bónusz kedvéért válaszd a kártyás fizetést! Kattints a zöld gombra!

Fizetés bankkártyával

A próbatagság az egyszeri aktiválási díj megfizetésén kívül nem jár semmiféle kötelezettséggel, és bármikor megszüntethető akár telefonon vagy e-mailen (ügyfélszolgálat: +36 (1) 414-3065, info@eletrevalogyerek.hu)
 Bankkártyával történő fizetés a legszigorúbb feltételeknek is megfelel. Bankkártyás fizetés esetén elküldjük Neked az Életkezdési tervhez való hozzáférést, amely egy egyedülálló anyag arról, hogyan tanítsd meg gyermekedet okosabban bánni a pénzzel. Kattints a zöld gombra!

prize2prize1