*** Aranyfa könyvek AJÁNDÉK Életrevaló Gyerek magazinnal! ***

Eddig 200 000 ezer gyermeket segítettek az olvasástanulás útján
VÉGKIÁRUSÍTÁS 60% KEDVEZMÉNY!
FIGYELEM!
Már CSAK a Betűzgető MIX csomag rendelhető.
Abból is csak 4 db van készleten!

Betűzgető csomag &  Betűzgető MIX 4 Bónusszal
3-6 éveseknek

Lapozz bele Az új kutya című 2. szintű könyvbe!>>

Rendelj MOST utoljára
60% kedvezménnyel!

A Betűzgető csomag a 3-6 éves gyermekek számára olyan könyveket és ingyenes kiegészítőket tartalmaz, amelyekkel gyermeked:

Nagyon tetszett, hogy hétköznapi történetek vannak leírva mesés formában. A gyerekek folyamatosan elmesélik, eljátsszák a történeteket. Még az idősebb gyerekek is újból előveszik és elolvassák ezeket a könyveket, amik már 4 éve folyamatos használatban vannak. Báderné Frauhammer Katalin

A Betűzgető MIX csomag tartalma:


Betűzgető MIX csomag könyvei- 2 db könyv

A Betűzgető csomag tartalma: Az elveszett maci,  Óvodában, Az új kutya,
Normál csomag ár: 8 420 Ft
Kedvezményes ár: 2990 Ft

 vodban

Lapozz bele Az új kutya című 2. szintű könyvbe!>>

A könyvek tartalma: A könyvek titka, hogy a gyerekek mindennapi életéről szóló hétköznapi történek, amelyek könnyen felkeltik a gyerekek érdeklődését és szívesen belelapoznak a könyvekbe, majd elkezdenek beszélni a képekről és érdeklődve olvassák el a szövegeket. Egyedülálló kiadványok, amelyekkel gyermeked szókincse aktivizálódik, történet-elmondása fejlődik és ezzel fejlődnek olvasási alapkészségei is. Rövid szövegű, puhafedeles, szöveg nélküli és párbeszéd alapú könyvek.
Sorok száma / oldal: max: 1 sor /oldal
Betűk nagysága: nagy

Lapozz bele Az új kutya című 2. szintű könyvbe!>>

A Betűzgető MIX csomaghoz 4 bónusz is jár, amely mind mind gyermeked olvasási sikerélményét garantálj és olvasás szeretetét szolgálja.


A Betűzgető MIX csomaghoz 4 bónusz is jár, amely mind mind gyermeked olvasási sikerélményét garantálj és olvasás szeretetét szolgálja.


A Betűzgető MIX csomaghoz járó
4 BÓNUSZ:

BÓNUSZ # 1- Szülői segédlet 1800 Ft értékben

*** Magyarországon sehol máshol nem találsz ilyet! ***

Ajándék 1800 Ft értékben! A csomagban lévő 3  könyvhöz készült  Szülői segédlet, melyekből megtudhatod, mit tegyél annak érdekében, hogy gyermeked szeressen olvasni. Így talizmánként segítenek Neked abban, hogy gyermeked könnyedén vegye az olvasástanulás buktatóit.

A Szülői segédleteket a Betűzgető MIX csomag könyveihez e-mailben küldjük! Egy Szülői segédlet telis-tele van tippekkel és ötletekkel, amelyek információkat, tanácsokat adnak Neked a könyvek olvasásához. Továbbá minden Szülő segédletben játékos ötleteket és azonnal gyakorlatba ültethető tippeket kapsz, amellyel élvezetessé teheted az együtt olvasást.

FONTOS! Ha gyermeknek nehézségei vannak, jusson eszedbe, hogy megdicsérd, mielőtt elrakod a könyveket. Ekkor valószínű tovább kell ismerkednie a mesével, többször meg kell hallgatnia az egész történetet. Tegyél fel rávezető kérdéseket.

BÓNUSZ # 2- Összerakókártya 3200 Ft értékben

*** Kis könyvet hajtogathat gyermeked belőle! ***

A Betűzgető MIX csomaghoz, azaz az Aranyfa könyvek 1.&2 és 3-as szintű könyveihez tartozó, összesen 8 db 3200 forint értékben (Összerakókártyák a szövegértés segítéséhez). A kártyákat email-ben küldjük el.

A gyermekek szövegértése nem velük született tulajdonság. Nagyon sokan erre nem fordítanak elég figyelmet, és aztán egyszer csak azt veszik észre, hogy gyermekük egyáltalán nem, vagy nem jól érti a szövegeket.

Most egy pontosan átgondolt és megszerkesztett, ötféle felhasználási módon alkalmazható kiegészítőt ismersz meg, amellyel nemcsak hogy fontos információkhoz jutsz, de még garantáltan mindketten élvezni fogjátok az olvasásgyakorlást.

Miből állnak az Összerakókártyák?

Az Összerakókártyák az egyes könyvekből 4 db képet tartalmazó A4-es oldalak, amelyekből gyermeked kétszeri hajtogatással, pillanatok alatt egy kis könyvet hajtogathat magának. A hajtogatást követően több felhasználási mód segíti az alapvető olvasási alapkészségek fejlesztését, aminek következtében:

Az Összerakókártyáknak ötféle módon használhatjátok

1. Kártyák sorrendbe állítása. Ezzel a gyakorlattal megvizsgálhatod, hogy a gyermek jól megértette-e a történetet, és a kártyák segítségével helyesen rekonstruálta-e az események sorrendjét.

2. Mondatok és képek összeillesztése. Ezzel a gyakorlattal megvizsgálhatod, hogy a gyermeked érti-e már a mese cselekményét, képes-e különálló mondatok olvasására, és össze tudja-e kapcsolni a képeket a szöveggel.

3. Mondatok elrendezése sorrendben Ezzel azt mérhetjük föl, mennyire tanult meg olvasni a gyermek, és hogy mennyire érti a mese cselekményét.

4. Írás gyakorlat örömmel Ragasszátok be egy füzetbe a képeket a mondatok nélkül. Írja alá a gyermek saját mondatait! Ezzel gyakorolhatja az írást.

5. Írás és fogalmazás gyakorlat örömmel- avagy olvasónapló készítése Olvasónaplót a gyerekek nagyon szívesen készítenek. Azt a képet, amely a legjobban tetszik a gyermeknek egy adott történetből, ragasszátok be egy füzetbe! A kép alá válaszoljon pár kérdésre! Pl. Kik voltak ennek a könyvnek főszereplői? Melyik a kedvenc részed? Milyen jó dolog történt benne?

Ha gyermeknek nehézségei vannak, jusson eszedbe, hogy megdicsérd, mielőtt elrakod a kártyákat. Ekkor valószínű tovább kell ismerkednie a mesével, többször meg kell hallgatnia az egész történetet. Tegyél fel rávezető kérdéseket, mielőtt ismét megkísérelné az összerakókártyák használatát.

BÓNUSZ # 3 – Jutalmazó matrica 300 forint értékben

Plusz ajándék 300 Ft értékben! 1 lap jutalmazó matrica, amelyen 12 db megerősítő és dicsérő szövegű matrica van, a főszereplő gyerekekkel.

3 db Öcsit ábrázoló – “Ügyes voltál!” szöveggel
3 db Dömét ábrázoló – “Szépen dolgoztál!” szöveggel
3 db Csiripet ábrázoló – “Kiváló munka!” szöveggel
3 db Flopit ábrázoló – “Örülök, hogy megpróbáltad!” szöveggel (erőfeszítést jutalmazó)

FONTOS! Ez egy nagyon fontos rész, kérlek figyelmesen olvasd el, mert ezen sok minden múlhat!

Ne csak a teljesítményt jutalmazd, hanem az erőfeszítést is!

Ugyan úgy, ahogyan mi felnőttek sem vagyunk minden nap a legjobb formánkban (Sőt!) a gyerekek sincsenek abban. Ahhoz, hogy szívesen és örömmel tegyen gyermeked folyamatosan erőfeszítést annak érdekében, hogy megtanuljon olvasni elengedhetetlenül fontos a megerősítés és a jutalmazás.

Minden gyakorlás után emeld ki azt, amit jól csinált és ne is beszélj arról, amit nem csinált jól! Ha úgy érzed, hogy semmit nem csinált aznap jól, vagy esetleg még rosszabbul olvasott, mint szokott akkor értékeld azt, hogy egyáltalán erőfeszítést tett és leült olvasni!

Ezzel biztosítod azt, hogy legközelebb is örömmel áll neki majd az olvasáshoz, mert tudja, hogy jutalma a Te dicséreted és megelégedettséged lesz. Ne vedd el a kedvét azzal, hogy kihangsúlyozod mit tett rosszul! Te sem ülnél le szívesen olyan tevékenységet végezni, amiben csak a hibáidra hívják fel a figyelmedet!

Meg fogsz lepődni, hogy ha figyelembe veszed a fenti javaslataimat, milyen motiváló ereje van ennek az oly egyszerű eszköznek!

BÓNUSZ # 4 – MOST a szállítási költség is benne van az árban -> 1650 Ft

Nem kell csomagolási és postai költséget fizetned. A csomagolási és szállítási költség értéke 1650 forint.

+ AJÁNDÉK – 1 db Életrevaló Gyerek magazin

Kinek szól az Életrevaló Gyerek magazin? Az Életrevaló Gyerek tagság azoknak a szülőknek szól,

Miről számolnak be azok a szülők, akik már kipróbálták az Aranyfa könyveket?

Mivel a szereplők ugyanazok, ezért jobban tudták követni a történeteket és koncentrálni tudtak a részletekre. Például a kisebbik nem akart óvodába menni, de az Óvodában című könyv hatására rájött, hogy más is megéli, hogy el kell szakadni otthonról, így jobban oldódott. Ez határozottan visszajött. Ha tanítanék biztos, hogy bevinném a tanításba. Oldottabbak, hogy nem nagy tömegűek a könyvek, a mindennapi életükből kiragadotttörténetek és mivel nagyon az ő életükről szól, ezért szívesen forgatják. Fontos, hogy nem kell félbehagyni, mert nem fárad el. Utazásokra is mindig magával hozza a könyveket. Takácsné Vogl Gabriella
Óvodás gyermekeim nagy szeretettel “olvassák” az Aranyfa könyveket, óriási az öröm, amikor megérkezik a következő csomag. Kislányom elég nehezen beszél, de a kis történeteket szereti újramesélni, napról napra nő a szókincse és szívesen veszi kézbe a könyvecskéket. Floch Magdolna
Találgatják, hogy mi fog következni. Ha eddig mutattam egy képet, nem mozdult meg a képzelete, most viszont már igen, javult a kifejezőkészségük, fantáziájuk. A kicsi még ne ismeri a betűket, de már nagyon sokszor olvastam neki a könyveket és már ő is „olvas” Van itthon 5 köbméter mesekönyvünk, mondókás könyvünk, de ezt eddig csak az Aranyfa könyvekkel Teszi. Gombos Anett: 3 és 5 éves gyerekek anyukája

Tapasztald meg a saját bőrödön, hogy mi ez a nagy hókuszpókusz, és mik ezek a nagy szavak az Aranyfa könyvek körül!

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget és rendeld meg a Betűzgető MIX csomagot!

Ha úgy érzed, hogy szükséged van a tanácsunkra kérlek hívd a (1) 414-3065-ös telefonszámot!

100%-os pénz-visszafizetési garancia

“Ha nem tetszik küldje vissza és levásárolhatja a termék vételárát.” Ugye ismered az ilyen, “nesze semmi fogd meg” garanciákat?

Nos, mi ennél ezerszer jobbat ajánlunk Neked. A legtöbben megdöbbennek, amikor megtudják, hogy milyen garanciát nyújtunk vevőinknek és hitetlenkedve egymás után háromszor is megkérdezik.

Tényleg? Ez igaz? – A mi 100%-os garanciánk tehát:Ha nem tetszik, vagy nem válik be a könyvcsomag, csak küldd vissza és mi visszafizetjük a termék vételárát. (A szállítási költséget nem fizetjük vissza. Az odaveszik. A szállítási költség értéke: 1650 Ft)

Vásárlásoddal nálunk semmit nem kockáztatsz, csak nyerhetsz. Fair, nem? Ha igen, kezet rá!
(A megadott árak a szállítási és csomagolási költséget már tartalmazzák!)

Mi történik miután rákattintottál a Megrendelem gombra?

Pár percen belül kapsz egy megrendelést visszaigazoló üzenetet az általad megadott e-mail címre.

FONTOS! A Megjegyzés rovatba kérlek, tüntesd fel, mikorra kéred a szállítást! A kiszállítást hétköznapokon a GLS futárszolgálat végzi, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, amelyen át tudják venni a csomagodat!

Ne halogasd hát! Rendeld meg most a Betűzgető csomagot vagy  Betűzgető MIX csomagot, hiszen Te is és én is tudjuk, hogy ezzel a csomag gyermeked garantáltan megszerzi az olvasási alapkészségek szilárd alapjait. A bónusz kiegészítők és Szülői segédletek pedig elengedhetetlenül fontos információkat tartalmaznak számodra – mint gyakorló szülőnek – ahhoz, hogy gyermekednek biztosítsd az olvasásszeretethez vezető utat.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Rendeld meg MOST a Betűzgető MIX csomagot!